egerszalók

2018.01.17. 16:05

Halálos baleset: megszólalnak a busz utasai

Egy ember életét vesztette a balesetben, amikor egy autóbusz és egy gépkocsi ütközött Egerszalókon.

HEOL

Beküldött fotó

Mint arról beszámoltunk, halálos kimenetelű baleset történt szerdán reggel Egerszalók külterületén, az Ady Endre úton: egy autóbusz és egy személygépkocsi ütközött, a balesetben a gépkocsi vezetője beszorult a járműbe, az életét már nem tudták megmenteni. Megtudtuk, hogy egy, az autóban utazó nő is sérüléseket szenvedett.

Fotó: police.hu

A baleset után többen is jelentkeztek szerkesztőségünknél, hogy rajta voltak az autóbuszon, és további információkkal tudnak szolgálni.

A buszon utazó egyik olvasónk arról tájékoztatta portálunkat: a baleset olyan gyorsan történt, hogy az utasok többsége fel sem tudta fogni, mi történik. Szavai szerint a busz nagyot fékezett, az ütközés pillanatában pedig kettő csattanást lehetett hallani. Hozzátette, hogy mivel nem küldtek mentesítő járatot, az utasok elsétáltak a baleset helyszínéről.

Egy másik olvasónk, aki szintén az autóbuszon utazott, ugyancsak nagy fékezésről és két hangos csattanásról számolt be portálunknak. Hozzátette, hogy bár az emberek feszültek voltak, ő maga pedig megijedt, pánik nem alakult ki az utastérben. Tájékoztatott arról is, hogy a sofőr mindenkit azonnal leszállított az autóbuszról, s megerősítette, hogy mentesítő járatot nem küldtek a helyszínre.

Címkék#Egerszalók

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában