gyöngyös

2018.01.30. 13:29

Mintegy ezer köbméteren égett az összehordott hulladék és szemét – Frissítve

A tűzoltók több vízsugárral dolgoztak a lángok elfojtásán.

Heol

17.48

Nagy Csaba megyei katasztrófavédelmi szóvivőtől megtudtuk: a lángokat sikeresen eloltották a tűzoltók. A katasztrófavédelem vizsgálja a tűz okát.

Korábban írtuk:

Nagy területen, mintegy ezer köbméteren ég az összehordott hulladék és szemét egy hulladéktelepen Gyöngyösön, a Karácsondi úton – számol be a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.

Megtudtuk, a gyöngyösi hivatásos tűzoltók négy vízsugárral dolgoznak a tűz körülhatárolásán és oltásán. A helyszínre tart a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat, valamint Hatvanból egy vízszállító egység is.

Fotó: Czímer Tamás

14:00

A katasztrófavédelem legújabb információi szerint, a tűzoltók körülhatárolták a gyöngyösi Karácsondi úti hulladéktároló tüzét. Megtudtuk: a helyszínre ért a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat, valamint a katasztrófavédelmi mobil labor is. Utóbbi egység a nagy füst miatt méréseket végzett, amelyek eredménye nem mutatott ki egészségre káros értéket. A több méter magasan felhalmozott hulladék szétbontására munkagépet állítanak be.

Az egységek öt vízsugárral oltják a lángokat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában