hort

2018.01.03. 09:56

Tömegbaleset az M3-ason: ketten megsérültek

Több jármű összeütközött Hatvan közelében a sztrádán szerdán kora reggel.

Heol

9:56

Zavartalan a forgalom az autópálya érintett szakaszán.

8:42

A rendőrség feloldotta az útlezárást.

Soltész Bálint megyei rendőrségi sajtószóvivő a heol.hu érdeklődésére elmondta: négy személyautó ütközött össze, a balesetben két ember sérült meg könnyebben. Az elsődleges adatok szerint az egyik jármű szalagkorlátnak ütközött, majd ennek a kocsinak ment neki a többi autó.

Az M3-as autópálya Budapest irányába vezető oldalának 63-as kilométerében – Hatvan közelében – 4 óra körül öt gépjármű összeütközött – tájékoztatta a heol.hu-t Soltész Bálint megyei rendőrségi sajtószóvivő. Közölte: a baleset következtében, a jelenlegi adatok alapján, két ember szenvedett orvosi ellátást igénylő sérülést.

A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek, így a Budapest irányába tartó járműveket a Gyöngyös-nyugat lehajtónál a 3-as számú főútra terelik.

 

A hatóság kéri a gépjárművezetők fokozott óvatosságát és türelmét.

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság tájékoztatása szerint a helyszínen vannak a gyöngyösi és a hatvani hivatásos tűzoltók végzik is. A rajok áramtalanítják a járműveket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában