átány

2018.02.13. 13:55

Gumilövedékkel lőttek meg egy biciklist, majd meg is verték

A biciklis az elsődleges orvosi szakvélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedett.

Sz. Z.

Gumilövedékes pisztollyal rálőttek egy harmincesztendős férfira, majd hárman nekiestek, s ütötték-verték is Átány egyik utcáján pénteken kora este – tájékoztatta lapunkat szombaton Kovács Nikoletta megyei rendőrségi sajtóreferens.

A kommunikációs szakember közölte, hogy a nyomozás eddigi adatai szerint egy 40, egy 38 és egy 21 éves átányi lakos rontott rá a közterületen kerékpározó falubeli sértettre. A legelső gyanúsított a marokfegyveréből gumilövedékkel lőtte meg a gyanútlan embert, ám ez sem volt elég, ezután két társával együtt még meg is verték áldozatukat. A támadás indoka a rendőrség megállapítása szerint az volt, hogy a megtámadott korábban szóváltásba keveredett a tettesekkel. A biciklis az elsődleges orvosi szakvélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedett.

A három útonállót az egyenruhások bűnügyi őrizetbe vették, s ellenük garázdaság bűntett gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A nyomozó hatóság kezdeményezte velük szemben az előzetes letartóztatás indítványozását az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában