sérültek

2019.03.15. 07:47

Az egri Király utcai baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Még februárban történt az a baleset, amelyben egy taxi és egy rendőrautó ütközött össze. Az eset következtében a taxi vezetője súlyosan, két utasa pedig könnyebben sérült meg.

Heol

Ismeretlen tettes ellen közúti baleset gondatlan okozása bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya – tájékoztatta a Heolt Lázár Levente rendőrségi sajtóreferens.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2019. február 16-án 20 óra 35 perc körül Egerben, a Király utca és Vörösmarty Mihály utca kereszteződésében egy személygépkocsi és egy megkülönböztető jelzéssel közlekedő szolgálati rendőrautó ütközött össze. A baleset következtében a személyautó vezetője és utasai is megsérültek.

A rendőrség kéri, hogy aki a baleset szemtanúja volt, – különösen az a sötét színű Suzuki Swift típusú személyautóval közlekedő fiatal férfi, aki a baleset idején a helyszínen közlekedett, majd megállt az érintett kereszteződésben – vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik jelentkezzen személyesen az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy tegyen bejelentést a 06/36-522-111-es szám 1066-ös mellékén, továbbá az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve névtelensége megőrzése mellett a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában