összefoglaló

2019.05.06. 09:39

Ittasan ültek volán mögé, baleset lett a vége

Hat baleset helyszínen intézkedtek a rendőrök az elmúlt 24 órában.

Heol

Négy személyi sérüléses és kettő anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés az elmúlt 24 órában a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába – tájékoztatta a Heolt Soltész Bálint rendőrségi sajtószóvivő. Mint megtudtuk: mindkét, a személyi sérüléssel nem járó balesetnél a gépjármű vezetője ittas állapotban vett részt a közúti forgalomban.

A rendőrök Abádszalók belterületén igazoltattak egy személyautóval közlekedő férfit, akiről a helyszínen kiderült, hogy szintén alkoholt fogyasztott a vezetés megkezdése előtt. A 42 éves férfi nem rendelkezett vezetői engedéllyel sem, valamint a járművet is kivonták a forgalomból.

Mindhárom ittas vezetővel szemben eljárást indított a területileg illetékes városi rendőrkapitányság. A hatóságok kérik a közlekedőket, hogy az aktuális útviszonyoknak megfelelően, kifogástalan műszaki állapotú járművel közlekedjenek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában