összefoglaló

2019.05.11. 09:45

Kisfiút gázoltak Egerben, az M3-ason három autó csapódott egymásba

Négy baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök csupán 24 óra alatt.

Heol

Forrás: Police.hu

Heves megyében az elmúlt 24 órában négy közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök – tájékoztatta a Heolt Lázár Levente rendőrségi sajtóreferens. Mint megtudtuk: a balesetek közül kettő sérüléssel végződött, két esetben anyagi kár keletkezett.

Az M3-as autópálya Budapest irányába vezető oldalának 52-es kilométerében tisztázatlan körülmények között összeütközött három gépjármű. Az eset következtében egy személy szenvedett orvosi ellátást igénylő sérülést.

Pénteken délután Egerben történt egy baleset. Egy 8 éves kisfiút ütött el egy személyautó a Kertész utcában, az uszodával szemben. A fiút a mentők szállították kórházba.

A szolgálatot ellátó állomány négy személyt fogott el, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja, kettőt pedig az ellene kiadott körözés alapján. A járőrök biztonsági intézkedés miatt egy esetben intézkedtek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában