ünnepek előtt

2019.11.28. 14:00

Járőröznek az adventi vásárokban a rendőrök

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság is folyamatos jelenléttel biztosítja az adventi készülődést.

Heol

A rendőrség együttműködik a különböző társadalmi és civil szervezetekkel, különösen a polgárőrség és a közterület-felügyelet munkatársaival

Forrás: Police.hu

Közelednek az év végi ünnepek, mindenki izgalommal és természetesen lázas bevásárlással készül a karácsonyra. Lázár Levente, rendőrségi sajtóreferens tájékoztatása szerint az üzletekben, az áruházakban, a piacokon, a tömegközlekedési eszközökön jelentősen megnövekszik a forgalom, és a zsebtolvajok is várják a tömeget, amely megfelelő feltételeket teremt ahhoz, hogy egy-egy gyors mozdulattal pénzt vagy értéktárgyakat vegyenek el más táskájából, zsebéből.

A rendőrség együttműködik a különböző társadalmi és civil szervezetekkel, különösen a polgárőrség és a közterület-felügyelet munkatársaival Fotó: Police.hu

A karácsonyi bevásárlások idején már fáradtabbak, figyelmetlenebbek lehetünk, kedvezve ezzel a tolvajoknak, ezért a szokottnál is jobban figyeljünk értékeinkre.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság az állampolgárok biztonságérzetének javítása érdekében ebben az időszakban kiemelt figyelmet fordít az ünnepekkel összefüggő, nagy tömegeket vonzó helyszínekre, ahol nagyobb eséllyel lehetünk bűncselekmény vagy egyéb jogsértés áldozatai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában