Baleset

2019.12.14. 15:49

Hat személy sérült meg az Eger és Kerecsend között történt balesetben

Véget ért a helyszínelés az Eger és Kerecsend között történt baleset helyszínén.

Heol

Forrás: Police.hu

17:45

Az Eger és Kerecsend között történt balesetnél a rendőrök befejezték a helyszínelést és a műszaki mentés is véget ért, a forgalom zavartalan az érintett útszakaszon – számolt be portálunknak Soltész Bálint rendőrségi sajtószóvivő.

A helyszínre hét mentőautót és három mentőhelikopter érkezett Fotó: Police.hu

17:00

Három életveszélyes sérültje van az Eger és Kerecsend között, a 25-ös főúton szombaton történt balesetnek, őket mentőhelikopterekkel Budapestre, Debrecenbe, illetve Miskolcra vitték – közölte az Országos Mentőszolgálat kommunikációs igazgatója az MTI-vel.

Győrfi Pál elmondta: a balesetben hatan sérültek meg – két nő és négy férfi -, a helyszínre hét mentőautót és három mentőhelikoptert riasztott a mentőszolgálat.

Egy nő és két férfi súlyos koponya-, mellkas- és belső sérüléseket szenvedett, őket a mentőhelikopterek a budapesti Honvéd kórházba, Debrecenbe, illetve Miskolcra vitték. Három további sérültet – szintén egy nőt és két férfit – törésekkel, zúzódásokkal mentőautók vittek az egri kórházba – közölte Győrfi Pál.

Korábban írtuk:

Mint arról már korábban beszámoltunk baleset történt Eger és Kerecsend között a kora délutáni órákban. Az ütközésben három személyautó is érintett volt.

Soltész Bálint rendőrségi sajtószóvivő kérdésünkre elmondta, a főút 9-es kilométerének közelében eddig tisztázatlan okból árokba hajtott egy személyautó, majd egy másik gépkocsi utasai segítségnyújtás szándékával megálltak. A főúton állókat ezt követően elsodorta egy arra haladó harmadik gépjármű.

Megtudtuk: az ütközés következtében hat személy sérült meg, őket mentőhelikopterrel kórházba szállították. A mentőszolgálat értesítése szerint a baleset három áldozata életveszélyes állapotban van. Az érintett útszakaszon jelenleg is teljes útlezárás van érvényben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában