katasztrófavédelem

2020.01.22. 09:50

Kinevezték a Heves megyei humán szolgálatvezetőt

A megyei katasztrófavédelem vezetője kinevezte Juhász Attila tű. alezredest a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Humán Szolgálatának vezetőjévé.

Heol

Az alezredes 2002 óta hivatásos, pályáját a büntetés-végrehajtás szervezetében kezdte, ahol közel tizennyolc éven keresztül különböző beosztásokban szolgált – számol be a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Hivatását nevelőtisztként kezdte, majd a személyügyi osztály élére került, ahonnan 2007-ben intézetparancsnoki beosztásba helyezték. A vezetői beosztásban több mint egy évtizeden át végezte feladatait. A magyarországi büntetés-végrehajtási tevékenysége mellett előbb választott tagja, majd alelnöke volt az Európa Tanács börtönügyekkel foglakozó bizottságának, továbbá nyolc országban látott el tanácsadói feladatokat.

2019-ben került a Heves megyei katasztrófavédelem szervezetéhez, először megbízással, majd január 16-tól kinevezéssel látja el az igazgatóság Humán Szolgálatának vezetését. Csontos Ambrus tű. dandártábornok, megyei igazgató gratulált a kinevezéshez, és további jó egészséget és munkasikereket kívánt Juhász Attila tű. alezredesnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában