gyorshajtás

2020.02.08. 08:44

Ez a 113-al száguldozó sofőr is tehet róla, hogy a zsaruk nagyon odafigyelnek Hatvanra

A közúti közlekedési balesetek visszaszorítása, megelőzése érdekében a Hatvani Rendőrkapitányság az illetékességi területén megvizsgálta a balesetileg frekventált helyszíneket.

Heol

A város területén áthaladó főútvonalakon továbbra is jelentős forgalomnövekedés tapasztalható, ezért folyamatos rendőri jelenlétre, illetve sebességmérésre számíthatnak az autósok, tájékoztatta a Heolt Soltész Bálint rendőrségi sajtószóvivő. Megtudtuk: a sebesség túllépésnek nagy szerepe van a balesetek kimenetelének alakulásában, hiszen a vizsgált baleseti helyszíneken főként a sebesség hibás megválasztása, illetve az elsőbbségi szabályok be nem tartása szerepel baleseti okként.

A rendőrség a felhíváshoz fotót is közölt:

A Hatvani Rendőrkapitányság felhívja a közlekedésben résztvevők figyelmét a közúti közlekedési szabályok betartására. Minden esetben használják a passzív biztonsági eszközöket, kössék be a biztonsági övet és erre figyelmeztessék az utasaikat is. A gépkocsiban utazó 150 centiméternél alacsonyabb gyermeket minden esetben – a testsúlyához igazodó – gyermekbiztonsági rendszerben kell rögzíteni.

A sebességkorlátozó és elsőbbségadásra vonatkozó jelzőtáblákat ne hagyják figyelmen kívül, azok előírásai szerint közlekedjenek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában