Összesítő

2020.04.15. 11:17

Személyi sérüléses és anyagi káros baleset is történt Heves megyében kedden

Három személyi sérüléses és egy anyagi káros baleset is történt kedden Heves megye útjain. A rendőrök két, körözés alatt álló személyt is elfogtak, egy embert pedig előállítottak.

Heol

Forrás: Police.hu

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába az elmúlt 24 órában három személyi sérüléses és egy anyagi kárral járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Kömlő és Tiszanána között 2020. április 14-én a reggeli órákban egy személygépkocsival közlekedő férfi áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol összeütközött egy járművel, melynek következtében az egyik sofőr szenvedett orvosi ellátást igénylő sérülést – tájékoztatta portálunkat Kovács Nikoletta, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

 

A további kettő személyi sérüléses baleset az Egri Rendőrkapitányság illetékességi területén történt, melyek feltehetően az elsőbbségadás elmulasztása miatt következtek be.

A szolgálatot ellátó rendőrök kettő személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján, valamint egy főt előállítottak bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában