bűnügyek

2020.09.08. 11:32

Ittasan lopott autót egy mikófalvi férfi Bátonyterenyén

A gyanú szerint a tulajdonos beleegyezése és érvényes vezetői engedély nélkül, ittasan vezetett gépkocsit a 23 éves mikófalvi férfi.

Heol

Fotó: police.hu

Jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 23 éves mikófalvi lakos ellen a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság – írja a Police.hu.

A férfi a nyomozás adatai alapján idén szeptember 6-án hajnal 1 óra körül egy Bátonyterenye belterületén parkoló – nyitott – gépkocsiba beült, majd az abban hagyott kulccsal beindította a járművet és azzal a tulajdonos engedélye nélkül közlekedett. A gyanúsítottat a Salgótarjáni Rendőrkapitányság járőrei 2020. szeptember 6-án 1 óra 57 perckor ellenőrizték a somoskőújfalui határátlépési pontnál, ahol elfogták, majd a rendőrkapitányság épületébe előállították. A férfi alkoholszondás ellenőrzése pozitív eredménnyel zárult, továbbá a rendőrök megállapították azt is, hogy érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezik.

A 23 éves mikófalvi férfival szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, valamint engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt is eljárást indított a hatóság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában