helyreállítás

2021.02.06. 11:47

Borzalmas körülmények uralkodnak a felrobbant gyöngyösi lakásban (fotók)

A héten megkezdődött a januárban felrobbant gyöngyösi Verseny utcai lakás helyreállítása. A helyszínen áldatlan állapot uralkodik, nagy erőkkel zajlik a takarítás.

Heol

Forrás: Facebook

Fotó: Gyöngyös Város Hivatalos Oldala

Mint arról korábban beszámoltunk: végre jelentkezett a Verseny utcai gázrobbanás során elhunyt fiatalember közvetlen örököse, így már nincs akadálya a kiégett lakás helyreállításának. Munka akad majd bőven a lakásban, erről tanúskodnak egyebek mellett azok a fotók is, amelyeket a Gyöngyös Város Hivatalos Oldala tett közzé.

" data-width="500" data-show-text="true">

">Áldatlan állapot uralkodik a január elején felrobbant Verseny utcai lakásban, amelyben nagy erőkkel zajlik a takarítás.

A visszaköltözött lakókat több mint egy hónapja zavarta a lakásból áradó bűz. Többen is jelezték, hogy segítenek az áldatlan állapot mielőbbi felszámolásában. Az adományokból összegyűlt 415 ezer forint már a társasház számláján van. A biztosító tovább folytatja a kárfelmérést.

" data-width="500" data-show-text="true">

">‼Újabb fejleményekkel jelentkezünk!👇👇👇

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában