bűnügyek

2021.02.04. 12:49

Rendőrkutya segítségével csaptak le a rendőrök az erdőtelki betörőre

A férfit több bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják a rendőrök.

Heol

Forrás: police.hu

A Hevesi Rendőrkapitányság munkatársai 2021. február 2-án reggel őrizetbe vettek egy erdőtelki lakost. A gyanúsított 2021. január 20-tól elfogásáig melléképületekbe, valamint egy lakóházba is betört Erdőtelken, ahonnan csillárt, akkumulátorokat, villamos gépet, szivattyút, és egyéb használati eszközöket lopott el – tájékoztatta portálunkat Kovács Nikoletta rendőrségi sajtóreferens.

Mint azt írta, a rendőrök a bejelentést követően nyomkövető szolgálati kutya segítségével jutottak el egy ingatlanhoz, ahol elfogták a 30 éves férfit, valamint társait is, akik két esetben is részt vettek a bűncselekmények elkövetésében. A kutatás során a nyomozók lefoglalták az eltulajdonított tárgyakat. A 15 éves és 18 éves helyi lakost lopás miatt hallgatták ki.

A legidősebb férfi ellen többrendbeli lopás, magánlaksértés és kiskorú veszélyeztetése miatt indított eljárást a nyomozó hatóság, továbbá előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában