tragédia

2021.03.22. 13:26

Amikor a tűzoltók is sírnak: megtörte őket a 3 éves kisfiú halála

A fiú éppen hatéves nővérével játszott az udvaron, amikor megtörtént a tragédia.

Heol

Szerencsére ritkán fordulnak elő olyan tűz- és káresetek, amelyek lelkileg is nagyon megviselik a beavatkozó állományt – emlékeztetett a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, majd kiemelték: sajnos egy ilyen esethez kellett vonulniuk a hatvani hivatásos tűzoltóknak szombaton.

A tűzoltókat is megviselte a szombati eset Fotó: Nagy Csaba tű. fhdgy.

Mint arról korábban beszámoltunk, Hatvan külterületén egy hároméves kisfiú esett egy 16 méteres, közel 35 centiméter átmérőjű fúrt és béleletlen kútba, amelyben körülbelül 4 méteren megakadt. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a helyszínen két erőgép segítségével a kút mellett függőleges gödröt ástak, amelyben két tűzoltó felváltva, kézi erővel ásva tudta megközelíteni a kisfiút.

Mint írják, a helyszínen rendőrök és mentősök várták néma csendben, hogy elhangozzék: „Sikerült, megtaláltuk!”. Közel egy órás, megfeszített munka után hangzott el, hogy „megvan a kisfiú!”. Miután a mentőknek átadták, a tűzoltók feszülten várták a hírt, hogy: „Sikerült, visszahoztuk!”. Azonban amikor meglátták a mentők szomorú arcát, a tűzoltók sírva fakadtak.

„Mélyen átérezzük a szülők és a család fájdalmát, gyászukban mi is osztozunk. Fogadják legmélyebb együttérzésünket!”– írják.

 

" data-width="500" data-show-text="true">

">Szörnyű, ami történt! Úgy tudni, a kúton korábban volt egy fedél, vizsgálják, ki szedhette le. :( #tragédia #nyomozás #felfoghatatlan

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában