police

2021.03.09. 07:14

Bántalmaztak és prostitúcióra kényszerítettek egy 17 éves adácsi lányt

Az adácsi lánynak egy hónap után sikerült elszöknie a fogvatartóitól.

Heol

Forrás: police.hu

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberkereskedelem bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen. Egy fiatalkorú nő tett feljelentést 2021. február elején, miszerint 2021 januárjában adácsi otthonából egy korábbi ismerőse illetve egy másik férfi egy ráckevei lakásba szállították, majd ott bántalmazással és fenyegetéssel prostitúciós tevékenységre kényszerítették – tájékoztatta portálunkat Soltész Bálint rendőrségi sajtószóvivő.

Mint azt írta, a 17 éves nő egy hónap elteltével meg tudott szökni a lakásból, majd értesítette a rendőrséget. Miután a nyomozók tisztázták az eset körülményeit, 2021. március 8-án hajnalban a 41 éves K. Istvánt a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége, ezzel párhuzamosan az üggyel összefüggésbe hozható másik személyt pedig a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztálya fogta el. Mindkét személyt előállították a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol őrizetbe vételük mellett gyanúsítottként hallgatták ki őket. A nyomozó hatóság előterjesztést tett letartóztatásuk indítványozására az illetékes ügyészségnél.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában