összesítő

2021.04.22. 09:45

Három balesethez riasztották Heves megye rendőreit, többen meg is sérültek

Az M3-as autópálya Heves megyei szakaszán több baleset is történt szerdán.

Heol

Forrás: Police.hu

Egy anyagi káros és kettő személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt az elmúlt 24 órában a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén, tájékoztatta a Heolt Szabó Boglárka rendőrségi sajtóreferens.

Mint arról korábban beszámoltunk: összeütközött két személyautó az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kál közelében szerdán este. Az egyik járműbe beszorult két ember, őket feszítővágóval szabadították ki a műszaki mentést végző füzesabonyi és hevesi hivatásos tűzoltók. A balesetben két ember megsérült.

" data-width="500" data-show-text="true">

">Ez nem hangzik jól.😐 ❗Vigyázzatok magatokra❗

#baleset #m3 #katasztrófavédelem

Sajnos a szerda reggel is balesettel indult a sztrádán. Szalagkorlátnak ütközött ugyanis egy gépkocsi az M3-as autópálya 71-es kilométerszelvényénél, Atkár térségében, a Nyíregyháza felé vezető irányban. A balesetben egy kamion is érintett, amelynek a kisebb jármű nekicsapódott.

" data-width="500" data-show-text="true">

">Sajnos ma is balesettel indult a nap❗Vezessetek óvatosan❗ #M3 #baleset #tűzoltók

Mint megtudtuk: a szolgálatot ellátó állomány három személyt fogott el, közülük egy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja, kettő főt pedig az ellenük kiadott körözés alapján. Biztonsági intézkedés kettő esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában