Baleset

2021.05.12. 10:07

Ittas vezetővel szemben is intézkedtek a rendőrök az elmúlt 24 órában

Az elmúlt 24 órában a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába két anyagi kárral járó és két személyi sérüléses közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Heol

A gyöngyösi Damjanich János úton, május 11-én délben két személyautó összeütközött, majd az egyik nekicsúszott egy ott leparkolt tehergépjárműnek is. Egy személy szenvedett orvosi ellátást igénylő sérülést – számolt be portálunknak Soltész Bálint rendőrségi sajtószóvivő.

A rendőrök továbbá egy ittas gépjárművezetővel szemben intézkedtek:

Recsk közelében, május 11-én 22 óra körül a rendőrök ellenőriztek egy arra közlekedő személyautót és annak vezetőjét. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. Kiderült továbbá, hogy a férfit az Egri Járásbíróság korábban már eltiltotta a gépjárművezetéstől, így nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel sem. A sofőrt szabálysértési őrizetbe vette a rendőrség.

Az egyenruhások összesen öt személyt fogtak el, közülük hármat az ellenük kiadott körözés alapján, biztonsági intézkedésre két esetben volt szükség.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság ismételten felhívja a járművezetők figyelmét arra, hogy az ittas járművezetés kiemelt baleseti kockázatot jelent.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában