bűnügyek

2021.05.04. 15:30

Lecsaptak a zsaruk a káli férfira, aki 48 óra alatt két autót is ellopott

A férfi el akarta adni a gépkocsikat, de erre már nem volt lehetősége, mert a nyomozók hamarabb megtalálták.

Forrás: Police.hu

Egy káli nő tett bejelentést a rendőrségre, miszerint ismeretlen személy idén április 30-án az esti órákban az otthona előtt parkoló személygépkocsit a benne hagyott indítókulccsal beindította, majd azzal ismeretlen helyre távozott – tájékoztatta a Heolt Szabó Boglárka rendőrségi sajtóreferens. Mint megtudtuk: másnap egy füzesabonyi férfi tett bejelentést a rendőrségre, hogy a háza előtt, nyitott állapotban hagyott gépkocsiját a benne lévő indítókulccsal, készpénzzel, személyes irataival és egy telefonnal együtt ellopták.

Az adatgyűjtéskor kiderült, hogy mindkét gépjárművet ugyanaz a személy lopta el. A rendőröknek rövid időn belül sikerült azonosítani a feltételezett elkövetőt, akit még aznap gyanúsítottként hallgattak ki, melyen beismerő vallomást tett.

A férfi elmondta, hogy el akarta adni a gépkocsikat, de erre már nem volt lehetősége, mert a nyomozók hamarabb megtalálták, majd a lefoglalt autókat és értékeket visszaadták a tulajdonosuknak. A 32 éves káli férfi ellen a Füzesabonyi Rendőrkapitányság két rendbeli lopás, valamint közokirattal visszaélés bűncselekmények elkövetése miatt indított eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában