Bűncselekmény

2021.06.18. 14:08

Beismerte tettét a horti tolvaj

A 22 éves férfi idén május 22-én a hajnali órákban egy hatvani kerékpártárolóból a lakatot lefeszítve ellopott egy biciklit.

Heol

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A Hatvani Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárást egy horti lakos ellen – osztotta meg oldalán a police.hu.

A nyomozás adatai alapján a 22 éves férfi idén május 22-én a hajnali órákban egy hatvani kerékpártárolóból a lakatot lefeszítve ellopott egy biciklit.

Mint megtudtuk, a rendőrök az eljárás során azonosították a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható férfit, aki gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. Továbbá a kutatás során megtalálták az eltulajdonított kerékpárt is, melyet visszaadtak tulajdonosának.

A nyomozó hatóság a vizsgálati szakaszban a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat a napokban továbbította az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában