bűnügyek

2021.09.24. 08:50

Jogsi nélkül vezetett, elkapták a füzesabonyi rendőrök

A 46 éves férfit a rendőrök előállították a Füzesabonyi Rendőrkapitányságra, majd elszámoltatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Heol

Forrás: Police.hu

Az elmúlt 24 órában a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén kettő anyagi káros és egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt – tájékoztatta a Heolt Szabó Boglárka rendőrségi sajtóreferens.

Mint megtudtuk: a rendőrök idén szeptember 23-án 18 órakor ellenőriztek egy személygépkocsit vezető férfit Füzesabonyban. Az intézkedéskor a rendőrök megállapították, hogy a 46 éves sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A férfit a rendőrök előállították a Füzesabonyi Rendőrkapitányságra, majd elszámoltatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

A szolgálatot ellátó állomány három személyt fogott el, közülük egy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja, kettő főt pedig az ellenük kiadott körözés alapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában