Baleset

2021.12.14. 18:07

Megrázó fotókon a Gyöngyösnél történt tömegbaleset

Heol

Forrás: Gyöngyösi HTP

Ahogy arról korábban beszámoltunk: két személyautó és egy teherautó karambolozott Gyöngyös külterületén, a város és az M3-as autópálya közötti út 1-es kilométerszelvényénél kedden délelőtt. A balesethez riasztották a gyöngyösi hivatásos tűzoltókat, akik egy embert kiszabadítottak a járműből.

Szabó Boglárka megyei rendőrségi sajtóreferens arról tájékoztatta portálunkat, hogy a balesetben többen is orvosi ellátást igénylő sérüléseket szenvedtek. 

A Magyar Légimentő Nonprofit Kft. beszámolója szerint a mentésirányítók azonnal négy mentőegységet - egy esetkocsit és három mentőkocsit - indítottak a helyszínre, majd a légimentő koordinátorral közösen két helikoptert emeltek a levegőbe. A miskolci mentőhelikopter a kimentést és az ellátást követően egy súlyos sérültet szállított kórházba. 

A másik személygépkocsi vezetőjét a tűzoltók közel két órás megfeszített munkával szabadították ki a roncsból. 

Ő is súlyosan megsérült, a mentőkkel közös ellátás után a budaörsi gép szállította egy budapesti kórházba. Egy súlyos és egy könnyebb sérültet a földi egységek vittek a területileg illetékes kórházba. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában