Baleset

2022.01.25. 18:14

Átszakította szalagkorlátot egy kamion az M3-as autópályán

Estére megszűnt a forgalomkorlátozás.

Illusztráció

Átszakította a középső szalagkorlátot egy pótkocsis teherautó az M3-as autópálya Miskolc felé vezető oldalán, Gyöngyöshalász közelében a 76. kilométernél. A jármű a sztráda másik oldalára sodródott, és ott keresztbeállt. A balesetnél a gyöngyösi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az érintett sztrádaszakaszt lezárták – tájékoztatott a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. 

 

Lázár Levente, Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a Heol-t úgy tájékoztatta, hogy az M3-as autópálya Nyíregyháza irányába vezető oldalának 76-os kilométerében – Gyöngyös közelében – 2022. január 25-én 17 óra 30 perc körül egy teherautó feltehetően defektet kapott és a szalagkorlátot átszakítva a szemben lévő sávban állt meg. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján személyi sérülés nem történt.  

A rendőrök a Budapest irányába vezető oldalt teljes szélességében lezárták. Kerülni Gyöngyös keleti lehajtójánál tudnak az arra közlekedők. Torlódás várható!

 

Az útinoform tájékoztatása szerint , a 75-km-nél áll a forgalom, ezért aki teheti a 90-es jelű Heves/Nagyfüged/Ludas csomópontban hajtson le a 3-as főút felé!

Frissítés:  A rendőrség tájékoztatása szerint a helyszínelés és a műszaki mentés 21 órakor befejeződött, így ismét zavartalanul halad a forgalom.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában