Károkozás

2022.01.11. 18:11

Ismét lopás a népszerű egri kocsmában, most egy hatalmas üveg alkoholt emeltek el a pultról

Nem az első alkalom, hogy lába kél valaminek a vendéglátóegységből, a vezetés ezt most megunta. Az esetről videó is készült.

HEOL

Pillanatkép a videóból

Forrás: Facebook

– Meguntuk. Nem ez az első alkalom, hogy valakik azt gondolják, szó nélkül ellophatnak tőlünk valamit. Eddig mindig szépen kértük vissza azt, ami a miénk. Eddig igyekeztünk diszkréten kezelni azt, ha minket megkárosítottak. Eddig adtunk lehetőséget a károkozóknak tettük csendes helyrehozására.

Eddig csak a legvégső esetben töltöttünk fel a közösségi oldalainkra videót/fényképet az elkövető(k)ről, tőletek kérve segítséget.

Eddig tartott a türelmünk. Mostantól a mi kárunkra elkövetett lopások felvételeit azonnal és mindig meg fogjuk osztani a felületeinken. Takarodjon máshova rontani a levegőt az, aki képtelen a békés, normális szórakozásra. Nálunk ilyen embernek helye nincs!

És ti, videón látható fiatalok! Azonnal adjátok vissza a pultunkról ellopott 3 literes Aperolos üvegünket, különben a rendőrségre lesz a következő utunk, veletek együtt. Miután pedig sértetlenül visszahoztátok a tulajdonunkat, nem kívánunk titeket többet egyik egységünkben sem látni – írják a kocsma Facebook oldalán

Az esetről videó is készült, melyet az alábbi linken lehet megtekinteni

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában