Bűnügy

2022.01.23. 10:57

Már előzetes letartóztatásban a tarnabodi szurkáló

A 17 éves fiú ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt indult eljárás.

HEOL

Forrás: police.hu

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt indított eljárást egy tarnabodi lakos ellen - tájékoztatta portálunkat Lázár Levente megyei rendőrségi sajtóreferens.

 

A nyomozás adatai alapján a 17 éves fiú 2022. január 19-én az esti órákban Tarnabod egyik utcájában előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrta vitapartnerét, majd ismeretlen helyre távozott.  A 18 éves sérültet a mentők életveszélyes sérüléssel szállították kórházba.

 

A helyszíni adatgyűjtést követően rendőrök a körözést adtak ki a gyanúsított ellen, melynek eredményeként a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály Célkörözési Csoportja január 20-án délelőtt Dunaharasztiban elfogta a fiatalt.

 

A nyomozók őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki a fiút, továbbá előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására, melyet a bíróság 2022. január 22-én elrendelt.

 

Címkék#Bűnügyek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában