Bűnügy

2022.01.26. 13:16

Megdöbbentő autólopásról számolt be a Facebookon Oroján Sándor

Az eseményt városi térfigyelő kamera nem rögzítette.

HEOL

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

"Éjszaka a Hibay Károly utcából ellopták az alábbi kocsit, de messzire nem jutottak vele - a Kis Dobó téren beragadtak a tolvajok. Az eseményt városi térfigyelő kamera nem rögzítette, mert a Belváros ezen szakaszán sincs kiépítve a rendszer" - írta saját Facebook-oldalán Oroján Sándor, az egri Fidesz frakcióvezetője.

 

"A vendéglátósok kamerái szerencsére pár mozzanatot levideóztak, de az eset jól mutatja, mennyire nagy szükség van a térfigyelő kamerák rendszerének bővítésére" - tette hozzá.

A holnapi városi közgyűlésre előretekintve Oroján Sándor azt írta: "HOLNAP közgyűlés lesz, amin a Fidesz-KDNP előterjesztését is tárgyalni fogjuk, hogy a jelentős tartalékokkal rendelkező költségvetésből erre legalább adjon pénzt az Önkormányzat. Két éve papolom, hogy ez az egyik legfontosabb terület, ahol a közbiztonságot javítani lehet, és ez az a terület, amitől Mirkóczki Ádámék forrást vontak el, már jóval a koronavírus előtt."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában