Letartóztatás

2022.01.24. 18:01

Nem aprózta el: hétrendbeli lopással gyanúsítják a 17 éves karácsondi fiút

Néhány napon belül azonosították és elfogták a rendőrök.

HEOL

Több autót is feltört Gyöngyösön

Forrás: police.hu

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya hétrendbeli lopás bűncselekmény gyanúja miatt folytat eljárást egy 17 éves fiúval szemben – írja a police.hu.

A beszámoló szerint a fiatalkorú 2022. január 15. és 19. között betört egy lakásba, több mobil garázsba, valamint feltört négy autót is Gyöngyösön. Az említett esetek során ellopott egy táskát, a benne lévő értékekkel, továbbá szerszámgépeket, laptopot és egy fedélzeti számítógépet.

A rendőrök megtalálták és lefoglalták az időközben eladott laptopot egy gyöngyösi lakostól, majd a beszerzett információk alapján a városi rendőrkapitányság egyik körzeti megbízottja 2022. január 21-én délelőtt Karácsondon elfogta a bűncselekmények feltételezett elkövetőjét, aki kihallgatásakor részletes, beismerő vallomást tett.

A nyomozó hatóság őrizetbe vette a gyanúsítottat és előterjesztést tett a letartóztatásának indítványozására, melyet a bíróság 2022. január 24-én elrendelt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában