Bűnügy

2022.04.21. 11:20

Egerben találták meg a rendőrök a Hajdú-Bihar megyéből ellopott kiskutyákat

A körzeti megbízottak egy bevásárlóközpontban igazoltattak két férfit, akik a náluk lévő négylábúak eredetét nem tudták igazolni.

HEOL

Forrás: Facebook/Heves MRFK prevenciós oldala

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére tett bejelentést egy kabai lakos április 13-án, hogy házának udvaráról két értékes kiskutyát loptak el ismeretlenek - olvasható a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság prevenciós Facebook-oldalán.

Mint írták, ezzel egyidőben a tulajdonosok különböző közösségi oldalakon is közzétették, hogy keresik őket. A felhívás gyorsan elterjedt, majd egy nappal később érkezett egy telefonhívás, hogy a keresett kutyákat láthatták az egyik egri bevásárló központban. A körzeti megbízottak az említett helyszínen igazoltattak két férfit, akik a náluk lévő négylábúak eredetét nem tudták igazolni. Az egyenruhások a kömlői lakost és a külföldi állampolgárt előállították a kapitányságra, továbbá értesítették a kutyák tulajdonosait, akik még aznap visszakapták őket.

A két férfival szemben a további eljárást a Püspökladányi Rendőrkapitányság folytatja le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában