Baleset

2022.04.08. 09:31

Ismét balesetet okoztak az ittas vezetők az elmúlt 24 órában Heves megyében

Az egyik ittas vezetőnek az utasa is megsérült.

HEOL

Balesetben összetört autó

Forrás: police.hu

Az elmúlt napon a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén négy anyagi káros és három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés - tájékoztatta portálunkat Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.Az egri Régi Cifrakapu úton, egy zebrán átkelő, elektromos rollerrel közlekedő fiú és egy személyautó ütközött össze 2022. április 7-én reggel. A rolleres fiatal az elsődleges orvosi megállapítás szerint súlyos sérülést szenvedett.

Egy fiatal tiszanánai férfi, 2022. április 7-én kora délután Sarud külterületén személyautójával az árokba hajtott, majd egy fának csapódott. A balesetben a jármű utasa orvosi ellátást igénylő sérüléseket szenvedett. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. Az eset kapcsán a Hevesi Rendőrkapitányság ittas állapotban elkövetett közúti járművezetés vétsége miatt indított büntetőeljárást.

A rendőrök további egy ittas gépjárművezetővel szemben intézkedtek.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában