Tűz

2022.04.22. 14:51

Két fóliasátorra is átterjedt a tűz Hatvanban

Számos tűzesethez riasztották a Heves megyei tűzoltókat április 21-én.

HEOL

A közeli fóliasátrakra is átterjedt a tűz

Forrás: Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Nagy Csaba tűzoltó főhadnagy, a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője arról tájékoztatta portálunkat, hogy április 21-én, csütörtökön összesen 11 segélyhívás érkezett a katasztrófavédelem Heves megyei műveletirányítási központjába. A 4 tűzesetet összesen 6 hivatásos és 1 önkormányzati tűzoltóegység kezelte. A beavatkozást igénylő esetek mellett 5 téves és egy utólagos jelzés is érkezett az ügyeletre.

Délelőtt háromszáz négyzetméteren égett elszáradt növényzet Aldebrő határában. A füzesabonyi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat.

Kétszáz négyzetméteren égett száraz fű Lőrinci vasútállomásának környékén, délután. A hatvani hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Háromszáz négyzetméteren gyulladt meg a száraz növényzet, fa és hulladék Hatvan Csányi útján délután. A tűz egy közeli kertben két fóliasátorra is átterjedt, a város hivatásos tűzoltói vízzel és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat.

Ötszáz négyzetméteren égett gazos terület és nádas Tiszanánán a Bem József útnál. A helyi önkormányzati tűzoltók oltották el a tüzet. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában