Gázolás

2022.05.30. 09:16

Halálra gázolt egy embert egy személyvonat Hatvanban

Sátoraljaújhelyről a Keleti pályaudvarra tartó 529-es számú Füzér InterCity vonat gázolt hétfőn reggel.

HEOL

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Frissítés: Portálunk érdeklődésére a rendőrség sajtóreferense elmondta, közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az esetet a Hatvani Rendőrkapitányság.

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint elgázolt egy embert egy személyvonat Hatvanban, a Bercsényi útnál. A szerelvény utasaiért mentesítő járat érkezett, a hatvani hivatásos tűzoltók a biztonságos átszállásban nyújtanak segítséget.

A Mávinform Facebook-oldalán jelezte, hogy a Sátoraljaújhelyről a Keleti pályaudvarra tartó 529-es számú Füzér InterCity vonat Hatvan állomáson elgázolt egy embert. Az utasokat a katasztrófavédelem munkatársai segítségével más, alkalmas vonatra szállítják át a továbbutazás érdekében. A helyszínelés ideje alatt Hatvan és Hort-Csány között a vonatok csak az egyik vágányon közlekedhetnek. A Budapest–Hatvan–Miskolc, illetve Eger vonalon 10-15 perccel meghosszabbodhat a vonatok menetideje.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában