Katasztrófavédelem

2022.05.31. 18:21

Mindene odalett az egercsehi családnak a keddi tűzben

Segítségre volna szükség az újrakezdéshez.

T. B.

Már több felajánlás is érkezett a helyiektől

Forrás: Tóth Balázs/Heves Megyei Hírlap

Mint arról portálunkon is beszámoltunk, kedden reggel leégett egy fiatal család otthona Egercsehiben, mindenük odalett. Az ingatlant körülbelül három éve vette a fiatal pár, amely most kezdte volna felújítani a telken lévő házat. Kétéves gyermekükkel eddig a férj édesapjáéknál laktak, de nemrégiben lakhatóvá tették az egyik melléképületet, fürdőszobát, konyhát is kialakítottak benne és odaköltöztek. Szomora Balázs dolgozni volt, felesége pedig a gyerekkel boltba ment, mire visszaért, az épület már lángolt. Vélhetően elektromos zárlat okozta a tüzet.

- A legkisebb segítségnek is örülünk. Annyi ruhánk maradt, ami rajtunk volt, a védőnéni adott a gyereknek ruhákat. Háztartási alapfelszerelésre volna szükségünk, hogy valahogy újra tudjuk kezdeni. Így a felújításnak sem tudok hozzáfogni – mondta Szomora Balázs. Hozzátette, a félretett pénzük is a tűzben égett, az építőanyagok nagy része megmaradt.

A család részére már több felajánlást tettek helyiek és Kovács András polgármestertől megtudtuk, az önkormányzat gyorssegéllyel, szállítással is igyekszik támogatni őket. Aki anyagilag tud segíteni, a következő OTP-s számlaszámon teheti meg: Szomora Balázs 11773391-01252884.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában