Kárfelmérés

2022.05.30. 16:34

Tizenkét ember lakhatása került veszélybe az egri tűz miatt

Hatalmas tűz pusztított péntek délután Felnémeten.

HEOL

Több ház is égett

Forrás: Agria Tv

Ahogy portálunk is részletesen beszámolt róla, péntek délután nagy erőkkel vonultak a tűzoltók a Béke utcába,ahol kigyulladt három, sorházszerűen egymáshoz csatlakozó családi ház tetőszerkezete.

 

A tűz következében 4 ingatlan rongálódott meg. Az itt lakó 4 család, összesen 12 ember lakhatása került veszélybe. 6 károsult elszállásolásáról és ellátásáról kellett még péntek este intézkednie az önkormányzatnak, a többi károsult rokonokon vagy barátokon keresztül meg tudta oldani az erre irányuló segítségkérést – tudatta portálunkhoz eljutatott közleményében Farkas Attila alpolgármester.

Kiemelte, a helyreállításban és a felmerülő költségek egy részének viselésében is szeretne segíteni önkormányzat, azonban ez csak a kárfelmérés és hivatalos szakvélemények megérkezése után lehetséges. A tűz és az oltás során használhatatlanná vált ingóságokat és használati tárgyakat, valamint a keletkezett törmeléket az önkormányzat saját költségén, e hét folyamán elszállíttatja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában