Elkapás

2022.05.04. 11:30

Vécsi romantika: lopott busszal indult barátnőjéhez a halmajugrai férfi (videó)

Információk szerint részegen indult barátnőjéhez a lopott járművel.

HEOL

Elakadt Halmajugra közelében

Forrás: police.hu

Ahogy portálunk beszámolt róla az ágy alá bújva találtak rá a busztolvajra a rendőrök hétfőn. A Tények beszámolója szerint ellopott egy buszt egy részeg férfi, majd elindult vele a barátnőjéhez. A férfi felfeszítette a busz ajtaját, majd miután megtalálta a slusszkulcsot, elindult vele a párjához Halmajugrára. Már szinte a faluhoz ért, amikor egy kisebb kanyarban letért az útról és az árokba hajtott. A férfit a rendőrök elfogták, a barátnője ágyneműtartójában találták meg.

Az Egri Járásbíróság elrendelte a férfi letartóztatását.

Az Egri Járásbíróság nyomozási bírája egy hónapra elrendelte a letartóztatását annak a férfinak, akivel szemben jelentős értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette és más bűncselekmények miatt nyomoz a Gyöngyösi Rendőrkapitányság – tájékoztatta portálunkat Hoszné dr. Nagy Tímea, az Egri Törvényszék sajtószóvivője.

A gyanú szerint a most letartóztatott férfi 2022. április 30. és május 2. között behatolt két parkoló autóbuszba, amelyeket megrongált, azokból különböző értéktárgyakat tulajdonított el, majd az egyik autóbusszal elhajtott.

A bíróság a letartóztatást a bűnismétlés veszélyére figyelemmel rendelte el, a bíróság úgy ítélte meg, hogy a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén megalapozottan feltehető, hogy újabb szabadságvesztéssel fenyegetett bűncselekményt követne el.

A végzés nem végleges, azt az ügyész és a gyanúsított tudomásul vette, a gyanúsított védője nem volt jelen az ülésen, neki 5 munkanapja van fellebbezés bejelentésére.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában