Bűnügy

2022.06.14. 15:52

Rablással szerezte meg a csillogó gyűrűt - őrizetben a hatvani gyanúsított

A rendőrök egy órán belül elfogták a 20 éves férfit, akinek kezdeményezték a letartóztatását.

HEOL

Forrás: Police.hu

Egy 68 éves apci nő tett bejelentést 2022. június 13-án délelőtt a Hatvani Rendőrkapitányságon, miszerint két nappal korábban egyik ismerőse megjelent a házánál és pénzt kért tőle, de mivel nem kapott, ezért dühében egy téglával bedobta az egyik ablak üvegét és távozott - tájékoztatta portálunkat kedden Mezeiné Kovács Nikoletta megyei rendőrségi sajtóreferens. A 20 éves férfi néhány órával később újra próbálkozott a sértettnél, majd a szóváltást követően váratlanul lefogta a kezét, és az aranygyűrűjét levéve elmenekült a helyszínről.

A rendőrök a bejelentést követően egy órán belül Apcon elfogták N. Mátét, akit őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgattak ki, melyen beismerő vallomást tett. Továbbá előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. Ellene a Hatvani Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás és garázdaság bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást.

Címkék#Bűnügyek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában