Balesetek

2022.07.11. 10:19

Hatan sérültek meg egy nap alatt Heves megye útjain

Az elmúlt napon a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén kettő anyagi káros és három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

HEOL

Többen is megsérültek vasárnap az utakon

Forrás: police.hu

Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője közölte portálunkkal, hogy Besenyőtelek és Poroszló között, 2022. július 10-én hajnalban egy arra közlekedő személyautó előtt két őz szaladt át. A gépjárművezető a vadakkal történő ütközés elkerülése érdekében fékezett és jobbra kormányozva a vízelvezető árokba borult autójával. A sofőr orvosi ellátást igénylő sérüléseket szenvedett.

Gyöngyöspata és Gyöngyös között, 2022. július 10-én kora reggel egy személyautó eddig tisztázatlan okból letért az úttestről és a vízelvezető árokban felborult. A gépjárművezető férfi könnyebb sérüléseket szenvedett.

A 25-ös számú főút 25-ös kilométerében, Szarvaskő és Eger között 2022. július 10-én 17 óra 27 perc körül egy kistehergépkocsi és egy betegszállító ütközött össze, melynek következtében négy személy megsérült.

A rendőrök továbbá egy ittas gépjárművezetővel szemben intézkedtek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában