Ellenőrzés

2022.07.11. 17:07

Rendőrségi helikopter segítségével találták meg az eltűnt férfit a Tisza-tónál + videó

A rendőrök földön, vízen, levegőben végeztek közlekedésrendészeti és bűnügyi-közbiztonsági ellenőrzést.

HEOL

Helikopterrel is figyelték a tó környékét

Forrás: YouTube

A 2022. évi turisztikai idény rendőri feladataihoz kapcsolódó végrehajtási tervben foglaltaknak megfelelően, összehangolt közlekedésrendészeti és közbiztonsági-bűnügyi ellenőrzést hajtottak végre a Jász-Nagykun-Szolnok, Heves és Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2022. július 8-10. között – tájékoztatta portálunkat Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. 

Az egyenruhások a szárazföldön, a vízen és a levegőben egyaránt jelen voltak a turizmussal érintett területek – kiemelten a Tisza-tó és térsége – közlekedésbiztonságának megszilárdítása, az utazó bűnözés elleni hatékony fellépés, továbbá a hazai és külföldi vendégek személy- és vagyonbiztonságának biztosítása, és a jogsértések megelőzése érdekében.

A vízirendőrök a nyaralni, pihenni vágyók biztonsága érdekében, kiemelt figyelmet fordítottak a Tisza folyón és a Tisza tavon a vízi balesetek és a vízbefulladások megelőzésére, a kompok, kikötők és révátkelőhelyek működésének ellenőrzésére, azok működési szabályainak betartatására, az ittas járművezetők kiszűrésére.

Az ellenőrzés során a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 51 ittas személyt szűrtek ki, egy tiszafüredi lakost tetten értek és őrizetbe vettek tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt, 203 esetben rögzítettek sebességtúllépést, valamint egy több órája eltévedt férfit megtaláltak a Készenléti Rendőrség ellenőrzést segítő szolgálati helikopteréből észlelve.    

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában