Megbánta tettét

2022.08.10. 17:30

A házi pálinkát okolja tetteiért az istenmezeji késelő

Nyilatkozott a nő, aki megkéselte élettársát.

HEOL

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Mint megírtuk, emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Heves Megyei Főügyészség egy 40 éves nő ellen, aki Istenmezején konyhakéssel szúrta meg többször az élettársát.

A nő az Agria Tv-nek nyilatkozott, kiderült, hogy a január 6-i eset óta házi őrizetben van.

– Az unokatestvérem meglátogatott minket, aki fél liter erős pálinkát hozott, abból én, élettársam, nagykorú fiam és unokatestvérem elkezdtünk iszogatni, bulizni. Aztán már mikor a páromnak hatott az alkohol, akkor elkezdett nagyon csúnyán beszélni édesapámról, ami nekem rosszul esett. Mondtam neki, hogy fejezze be, ekkor elkezdtük egymást szóban bántani. Amikor elég sértő dolgot mondtam neki, akkor ő megütött. A nagyobbik fiam közénk állt, hogy ne bántson, erre őt is megütötte, nagy ütést kapott és a betorna esett, el is ájult, ennek ellenére tovább ütötte. Próbáltam a fiamról lerángatni, hogy ne üsse tovább – kezdte a történetet a vádlott. 

A férfi továbbra sem hagyta abba a bántalmazást, a nő drasztikusabb módszerekhez folyamodott. 

Szétnéztem a szobában, hogy találok-e poharat vagy bármit, hogy hozzávágjam, de semmit nem láttam csak egy kést, egy ijesztő szúrást intéztem a mellkasa felé, de erre csak jobban ütötte, ezért többször szúrtam, hogy hagyja abba, ekkor fejberúgott. Nem tudtam, hogy mit csináljak, megszúrtam a karját, erre abbahagyta, mivel fájdalmai voltak kiszaladt az anyjához, aki hívta a mentőt – folytatta a beszámolót.

– Elmentem a szomszédba a fiamért, mire visszaértem már ott voltak a rendőrök, akiknek mindent elmondtam. Az élettársamat elvitte a mentő, engem pedig a rendőrség – zárta a történetet. 

Elmondása szerint sok mindent másként csinált volna. 

– Ha tudtam volna, hogy a kisfiam hívta a rendőröket, és érkezik a segítség, akkor nem bántottam volna élettársamhoz – fogalmazott. Hozzátette, igazából alkoholhoz se kellett volna nyúlni, mert azzal kezdődött minden.

A riporter kérdésére kifejtette azt is, hogy a megkéselt élettársával jó a viszonya, sokat beszélgetnek. Szóba került többször az ominózus eset is.

– Volt szembesítés, de ott ő nem mondott el mindent, úgy állította be, hogy mi támadtunk rá minden előzmény nélkül. Megkérdeztem, hogy miért ezt mondta, erre azt válaszolta, hogy nem emlékszik mindenre. Viszont elmondása szerint, a bíróságon a valóságról számol majd be – zárta mondandóját az emberölés kísérletével vádolt nő a riportban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában