Biztonság

2022.08.13. 13:25

Aki eddig nem élt vele, most megteheti: ismét lesz BikeSafe regisztráció Egerben

Az Egri Rendőrkapitányság a következő napokban több időpontban várja a programok iránt érdeklődőket.

HEOL

Illusztráció

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Az Egri Rendőrkapitányság munkatársa augusztus 18-án, 19-én, valamint 25-én és 26-án 9 órától 12 óráig BikeSafe ingyenes kerékpár-regisztrációra várja az érdeklődőket az egri Szmrecsányi Lajos Érsekkertben, a szökőkútnál - közölte portálunkkal Lázár Levente, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A program lényege, hogy a kerékpárok adatai egy biztonságos, a rendőrség számára is hozzáférhető nyilvántartásba kerülnek. Ezáltal a biciklik egy esetleges bűncselekmény esetén visszakereshetőek, könnyebb a felderítésük, valamint a tulajdonoshoz történő visszajuttatása is. A kollégánk rögzíti a kerékpár adatait - szín, típus, gyártó, gyártási szám, jellegzetességek - majd fényképfelvételeket is készít róla.      

Ezen kívül augusztus 15-én és 22-én az egri Agria Parkban ad tájékoztatást a vagyonvédelem, az áldozatvédelem, a családon belüli erőszak, a rendőrség iskolai bűnmegelőzési programjai, az internetbiztonság és a drogprevenció témakörét illetően is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában