Szabálysértés

2022.08.04. 06:39

Levágta a kanyarokat a sofőr a Bükkben, de nem figyelt, kik látják + videó

A Bükk hegyvidéki útvonalain ellenőriztek a rendőrök, amikor egy jármű folyamatosan levágta a kanyarokat, és áttért a szemközti sávba.

HEOL

A képen is jól látható, hogy áttért a szemközti sávba

Forrás: police.hu

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalom Ellenőrző Alosztály munkatársai 2022 július utolsó hétvégéjén elsősorban balesetmegelőző, mozgóellenőrzést hajtottak végre a bükki útvonalakon. Az elsősorban a motorosok, és természetesen a többi közlekedésben résztvevő járművezetők biztonságát szolgáló akció során a rendőrök látták, sőt rögzítették is, hogy egy jármű vezetője Répáshuta és Lillafüred között a kanyarokat levágta, így többször áttért a szemközti sávba - közölte honlapján a rendőrség. Miután megállították, és ellenőrzés alá vonták a sofőrt, a rendőrök 30 ezer forint helyszíni bírsággal sújtották a férfit.

A rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a szabályok betartásával a közúti közlekedési balesetek elkerülhetőek. A nyári időszakban a Bükk hegység útjain is fokozott ellenőrzésre számíthatnak a közlekedők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában