Bűntény

2022.08.04. 11:13

Hasba szúrták a vita hevében az egri férfit, aki két nővel élt együtt

Az egri nyomozók őrizetbe vették a rablással gyanúsítható 21 és 30 éves nőt.

HEOL

Helyszíni fotó

Forrás: police.hu

Két nő idén júliusban egy egri férfi otthonába költözött be közös együttélési szándékkal. Rövid időn belül a férfi és a két hölgy közelebbi kapcsolatba került. Azonban július 31-én a kora esti órákban veszekedés robbant ki a három lakótárs között, mivel a nők anyagi juttatást vártak el a szállásadójuktól az együttlétért cserébe. Mindezt Szabó Boglárka, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense közölte portálunkkal.

A vita addig fajult, hogy a férfit megkötözték, spray-vel lefújták, a száját leragasztották, majd többször bántalmazták, végül egy késsel az egyikőjük hason szúrta. Ezt követően magukhoz vették a sértett iratait és elmenekültek a helyszínről.

Helyszíni fotó
Forrás: police.hu

A nyomozók egy nappal később egri otthonukban elfogták a két nőt, akiket őrizetbe vételük mellett rablás bűncselekmény elkövetése miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

Az Egri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya előterjesztést tett V. Alexandra és M. Dzsenifer letartóztatásának indítványozására, melyet a bíróság augusztus 3-án elrendelt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában