Katasztrófavédelem

2022.08.11. 15:03

Kigyulladt az autó a 21-esen

Szerdán 11 segélyhívás érkezett a katasztrófavédelem Heves megyei műveletirányítási központjába.

HEOL

Égő gépjárművet oltottak a hatvani tűzoltók

Forrás: Bősze Balázs/katasztrófavédelem

A négy tűzesetet és három műszaki mentést összesen nyolc hivatásos és egy önkormányzati tűzoltóegység kezelte. A beavatkozást igénylő esetek mellett négy téves jelzés is érkezett az ügyeletre.

Kigyulladt egy személyautó motortere szerda délelőtt a 21-es főút M3-as felhajtójánál Hatvan térségében. A hatvani hivatásos tűzoltók vonultak az esethez, két vízsugárral oltották el a tüzet. 

Ezen felül egy fémvázas tároló is égett Kiskörén, a Kossuth Lajos utcában, csütörtök hajnalban. A tűz kis területen a tároló közelében lévő melléképületre is átterjed. A tiszanánai önkormányzati tűzoltók vízsugarakkal és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat, a munkálatok közben egy gázpalackot is kihoztak az épületből. A tűz esetekben nem sérült meg senki. 

Százötven négyzetméteren égett száraz fű Lőrinciben, a Pozsonyi utcánál, délután. A hatvani hivatásos tűzoltók vízzel és kéziszerszámokkal avatkoztak be.
Az egri hivatásos tűzoltók Egerben egy útra veszélyesen belógó faágat, míg Mónosbél határában az útra kidőlt fát távolítottak el motoros láncfűrész segítségével.

 

Szén-monoxid jelenlétét jelezte egy vészjelző készülék Egerben, a Kiskanda utcában, délután. A város hivatásos tűzoltói is kimutatták a gyilkos gázt, melynek forrása egy gázüzemű vízmelegítő volt. A jelzéskor a lakó azonnal elhagyta lakhelyét, senki nem sérült meg.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában