Munkaértekezlet

2022.08.17. 09:30

Kulturális rendezvényeket, szeptemberben iskolákhoz vezető utakat biztosítanak Gyöngyösön

Rendőrök, polgárőrök és városrendészek egyeztettek a mátraaljai városban.

HEOL

Forrás: Police.hu

Munkaértekezletet tartottak a Gyöngyösi Rendőrkapitányságon a napokban a városrendészet, a polgárőr egyesületek, valamint a rendőrkapitányság munkatársai részvételével – tájékoztatta szerdán portálunkat Szabó Boglárka, megyei rendőrségi sajtóreferens.

Közlése szerint a fontosabb témák között szerepelt a nyáron idáig megtartott különböző rendezvények biztosítási feladatainak értékelése, valamint a hatékony feladatellátás szempontjából a tapasztalatok megosztása. Egyeztettek egyebek között arról is, hogy a következő időszakban megrendezendő, s nagyobb érdeklődésre számot tartó kulturális eseményekre a biztosítás szempontjából hogyan kell felkészülni.

Szabó Boglárka arról is beszámolt, hogy a megbeszélésen nem maradhatott el a szeptemberi iskolakezdés témája sem, ezen túlmenően az iskolák és megközelítési útvonaluk biztosítása, a tanulók biztonságérzetének kialakítása, növelése a közterületeken.

A résztvevők megállapodtak, hogy segítik egymást az előttük álló feladatok végrehajtásában. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában