Police

2022.08.12. 12:43

Megbeszélést tartottak Kiskörén a biztonság érdekében

A Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottság tagjai a KÖTIVIZIG Kiskörei Szakaszmérnökségen tartották meg soros értekezletüket.

HEOL

A turisztikai idényben havonta tartanak értekezletet a Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottság tagjai azért, hogy a Tisza-tó körül élők és nyaralók biztonságát, zavartalan pihenését folyamatosan biztosítsák. 

Az augusztus 11-i értekezleten megjelent Dr. Hatala József nyugállományú rendőr altábornagy is, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács elnöke, aki méltatta a Tisza-tó és környékén élők és itt nyaralók szubjektív biztonságérzete érdekében kifejtett rendőri és társegyüttműködői tevékenységet, továbbá a Bizottság hatékony munkáját. Az értekezleten a tagok értékelték az elmúlt hónapot, majd meghatározták az előttük álló feladatokat is. Ezt követően a Tiszavíz Vízierőmű Kft. munkatársainak jóvoltából megtekintették Magyarország legnagyobb vízierőművét, ami a Tisza-tó megújuló vízenergiájából környezetbarát módon állít elő villamosenergiát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában