Bűnügy

2022.08.18. 13:23

Tyúkot akart lopni az adácsi férfi, de tolvajlás közben elkapták

Az adácsi férfi rendőrségi kihallgatásán további bűncselekményekre is fény derült.

HEOL

Képünk illusztráció

Forrás: Shutterstock

Egy adácsi férfi tett bejelentést a rendőrségre augusztus 17-én, miszerint 18 óra körül egy férfi bement az udvarára, ahonnan nyolc tyúkot akart ellopni. A tolvajt menekülés közben egy arra járó férfi leleplezte, ezért az illető a gyors menekülés érdekében a tyúkokkal teli zsákot eldobta az utcán – tájékoztatta portálunkat Szabó Boglárka megyei rendőrségi sajtóreferens. Mint közölte, a 19 éves helyi fiatalt a rendőrök pár órán belül az otthonában elfogták, majd a kihallgatásán, további lopásaira is fény derült.

Kiderült, hogy a férfi számára már nem volt ismeretlen terület a baromfiudvar, ugyanis napokkal korábban már járt ott és az ott található fészerből ellopott egy fűkaszát. Továbbá azzal is gyanúsítható, hogy augusztus 17-én hajnalban bejutott egy másik adácsi családi ház udvarára, majd az ablakot betörve bement a portára, ahol fűkaszát, erősítőt, hangfalat, televíziót, befőtteket, pálinkát és egyéb használati tárgyakat készített össze, melyeket a korábban ellopott vastaligával vitt el.

A férfi ellen többrendbeli lopás bűncselekmény elkövetése miatt indult büntetőeljárás a Gyöngyösi Rendőrkapitányságon.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában