Tragédia

2022.09.16. 18:01

A Bélkő SE fiatal focistája a bélapátfalvi halálos baleset áldozata + videó

Egy tizenkilenc éves balatoni fiatalember a péntek délutáni halálos baleset áldozata. Két társa súlyosan megsérült a Bélapátfalvánál történt balesetben.

HEOL

A teljesen szétroncsolódott autó

Forrás: police.hu

Befejezte a helyszínelést nem sokkal fél hat előtt a rendőrség a péntek kora délután Bélapátfalva és Mikófalva között történt balesetnél. Mezeiné Kovács Nikoletta megyei rendőrségi sajtóreferens közölte portálunkkal, hogy az áldozat egy 19 éves fiatalember volt.

Információink szerint a balesetben elhunyt fiatalember és két súlyosan sérült társa a Bélkő SE labdarúgói. Horváth Tamás, a csapat edzője portálunknak megerősítette a szomorú hírt. Elmondta, a tragikus hirtelenséggel elhunyt fiú az ifiknél játszott, de velük edzett.

A lesodródott autó
Forrás: police.hu

Van még miért aggódni, mert az autóban utazó két másik focistát mentőhelikopter, súlyos sérülésekkel szállította kórházba.

Információink szerint az elhunyt fiatalember balatoni, két utastársa bélapátfalvi illetőségű. A Tények tudósítása szerint a középiskolás fiatalok hazafelé tartottak. Balatonba akarták hazavinni a balesetben meghalt fiút.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában