Gyilkosság: fejlemények

2022.09.19. 10:56

Munkatársai ölhették meg a Gyöngyösön holtan talált férfit (videó)

Múlt hét szerdán hosszasan helyszíneltek a rendőrök a gyöngyösi Kenyérgyár utcában. Kiderült, hogy egy holttestet találtak egy autóban. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtótájékoztatót tart a rejtélyes ügyben.

G. Zs.

Sajtótájékoztatót tartott a rendőrség a Gyöngyösön talált holttest ügyében

Forrás: HEOL

A heol.hu Facebook-oldalán nyomon követhetik a fejleményeket. Élőben jelentkezünk a helyszínről. 

A rendőrség elmondása szerint lakossági bejelentés nem történt, két miskolci nyomozó találta meg az autót. Két embert hallgattak ki, akik munkakapcsolatban voltak a vádlottal, és vallomást is tettek.

Korábban írtuk

Szeptember 14-én ellepték a rendőrök a gyöngyösi Kenyérgyár utcát, hosszasan helyszíneltek, később kiderült, hogy egy holttestet miatt vonultak a helyszínre az egyenruhások, akik hírzártalatot rendeltek el az ügyben. Azonban sok információ látott napvilágot, köztük az, hogy a közel két hete keresett kétgyermekes apuka földi maradványait találták meg, aki után már a Deli-tóban is kutattak, eredménytelenül. Felröppent az is, hogy milliókkal tűnt el, és gyilkosság áldozata

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában