Rendőrség

2022.10.08. 09:17

Zebrán ütöttek el egy fiút Verpeléten

Gázolásoknál, karamboloknál volt szükség a rendőrségre pénteken, ráadásul tetten értek valakit bűncselekmény elkövetése közben.

HEOL

Az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel és kilenc anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába - közölte portálunkkal Mezeiné Kovács Nikoletta megyei rendőrségi sajtóreferens.

Hozzátette, a rendőrök bűncselekmény elkövetésén egy főt értek tetten, és három személy fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján. Bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt egy személyt állítottak elő és egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

Az alábbi balesetek további körülményeit az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják:

  • Egy személygépkocsival közlekedő férfi október 7-én 8 óra 40 perc körül Verpeléten, a Szabadság téren elütött a gyalogos-átkelőhelyen egy fiút, akinek orvosi ellátást igénylő sérülése keletkezett.
  • Horton, az Akácfa és Ecsédi utak kereszteződésénél pedig tegnap délelőtt az elsőbbségadás elmulasztása miatt ütközött össze egy kerékpáros és egy személyautó. A baleset következtében a kerékpárral közlekedő fiú sérült meg.
  • Nem sokkal 12 óra előtt, a 3-as főút 96-os kilométerében – egy balra ívelésű kanyarban  – egy férfi árokba hajtott és felborult a személygépkocsijával. Az autóban utazó nő súlyos sérülést szenvedett.
  • Az esti órákban Tiszanána belterületén ütközött össze két jármű, amelynek következtében négy személy sérült meg.

Az anyagi kárral járó balesetek többsége pedig azért következett be, mert a sofőrök a járművel történő tolatás közben figyelmetlenek voltak, vagy elmulasztották az elsőbbségadási kötelezettségüket.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy már egy apró hiba is elegendő ahhoz, hogy baleset következzen be, ezért mindig figyelmesen és a szabályokat betartva közlekedjünk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában