Összesítő

2022.11.14. 14:40

Egerszalókon bozót, Kiskörén egy lakóház szobája lángolt

Bőven akadt dolguk szombaton megyénk tűzoltóinak.

HEOL

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Frame Stock Footage

Két veszélyesen megdőlt fát távolítottak el motoros láncfűrésszel és kéziszerszámokkal november 12-én, szombaton Verpelét Szabadság terén a helyi önkéntes tűzoltók - írja a katasztrofavedelem.hu. Kora délután Hevesen a Dankó Pista telepen egy ingatlannál gázszagot éreztek, a város hivatásos tűzoltói biztosították a helyszínt és értesítették a gázszolgáltatót. Délután kétszáz négyzetméteren égett száraz bozót Egerszalók határában, az egri hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Ugyancsak szombaton, egy száz négyzetméteres lakóház egyik szobája és tetőtere égett Kiskörén, a Dobó István úton, délután. A tiszanánai önkormányzati és a hevesi hivatásos tűzoltók három vízsugárral eloltották a lángokat. Kiérkezésük előtt a tulajdonosok kihoztak két gázpalackot az épületből, a tűzoltók a munkálatok közben még egy palackot találtak. A tűzben egy embert megsérült, őt a mentők kórházba szállították  Kora este a gyöngyösi hivatásos tűzoltók Gyöngyöspatán egy ingatlanba segítettek bejutni a mentőknek. 

A szén-monoxid-érzékelő jelzésére vonultak este ez egri tűzoltók, Eger Maklári útjára egy ingatlanhoz. A hivatásosok mérőműszerei is kimutatták a gyilkos gázt egy gázüzemű kazán környezetében. A helyszínre a gázszolgáltató szakemberei is vonultak, az eset során nem történt mérgezés.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában